domingo, mayo 20, 2007

Alou, Casa Nova, Urús.

Bé ja fa dies que no escric res, toca “piar” i la veritat es que donen ganes de renegar en contes de “piar”.


La primera entrada la faré comentant la tristesa de col·lectiu que som. Ja fa temps que col·locarem unes cintes fixes a una via del Roc de Lalou, aquest dia ens avien tret els mosquetons de la part de sota de la cinta, tocat els collons. Desprès de més d'un any que porten donant-se cops contra la paret. El que s'ha endut els mosquetons s'ha emportat una joia, i a tocat els collons als que volen provar aquesta via. S'ha de ser mol collons de curt i el mes fort es que segur que es de van aprop de casa. Des de aquest mitja el felicito per ser tan collons de ruc.
Apnea

La segona es més "guay", fa pocs dies els bous de "Manre", Martí, Eloi i Uri, van fer la primera a la via de Casa Nova que estava de 8b, al final ha quedat de 8a alegre i con que no tenia nom la’n posat com "EL MESTRE", comentant que s'ha de ser una mica mestre per pujar per aquella via tal i com esta equipada i tal i com es quedarà, bé i afegirem la reunió ja que no hi es i.....(actualitzeu la guia).

La tercera, avui hem anat a Urús, comentaris, les vies bones, llargues i tècniques, tot i que els segurs estan forçats en les vies que he fet.
De primer un 6a de la dreta del tot equipat alegre i que si vas just de grau pots flipar, desprès hem fet un 6b+ de l'esquerra que deu nidor els "alejes" tot i que la via es mol guapa, més tard he fet un 6c+/7a de la dreta del tot a la esquerra del 7a, crec que la millor de les que he provat i per acabar he fet el 6c de l'esquerre, amb una entrada dura i algun “paset” per la part de dalt més ven protegit.
Resum la zona val la pena i queda per veure els 7b's de la zona fàcil i les difícils de l'altre sector. Vies llargues i tècniques, roca excel·lent i força abrasiva. val la pena unes visites per fer les vies.

Més info:Apa fins d’aquí tres mesos.

11 comentarios:

Birdio dijo...

Ja em diras com s'hi arriva i si per la "famili" està be.
Potser algun dia que ens enrecordem de tornar per Gombrèn ..., va i ens hi acostem.
ahh! si coneixes resta graus (o un petit croquis), no li foterem fastics!!!

KTX dijo...

L’accés es fàcil, al poble d'Urús passat un semàfor tens una cruïlla a ma esquerre que indica un gr i una font, agafes a ma esquerre i passes per davant d'una font per començar a pujar i tornar a agafar una pista a ma esquerre que et portarà fins una bassa també a ma esquerre, aparques i ja veus les parets al fons, continues per la pista fins arribar a una cadena i més tard a una "porta" amb troncs i plàstic taronja. Referent als croquis miraré de fer una coseta per penjar-ho. ja que m'han passat els del sector hard, i falta un sectoret que trobes arribant. per la canaya bé.
http://ibanelterrible.blogspot.com/2007/05/urs-escalada-esportiva.html
http://muntanyenc.blogspot.com/2007_03_01_archive.html
(fotos)

TRanki dijo...

Osti Katx...s'ha de ser FILLDEPUTA per volar els quatre moscatas de la APNEA..quins CABRONS TIO...

Ho sento.

ës una llastima que haguem de compartir terreny amb aquests cabrons..tantmateix dubto que a cap FANATIC li vingui de quatre moscatas, i suposoq ue en ser una via aprop de cotxe i en una zona tant variada de graus i amb els seguros tant aprop segons com, amb una antena o amb Ae forçat gairebé es feia..

Quina llastima...

Salut i a tibar.

KTX dijo...

Si tranki, es una llàstima però es el que hi ha, veuen uns mosquetons i es creuen que s'enduen qui sap que. Ja fa dies que l'Uri deia de canviar-los, ara no caldrà. La ignorància es la mare de l’atreviment i per desgràcia tenim pels voltants molts ignorants.

K. dijo...

Ignorants?!?!?

El que son es uns misseries!!!

La mateixa ruindat humana que roba primeres xapes ves a saber per a que..

Que trist!

Roger dijo...

Buenas noches desde el lejano ecuador!
que lejanos pero cercanos a la vez que siento ahora los aires verdes del Berguedan y mis entrañables amigos lugareños que alli viven. Vamos el Berguedan es tan adorable como "la comarca" del Señor de los Anillos.....
Una abracada a tots des de les ameriques. Roger

KTX dijo...

Rogeret, company, quantes ganes tinc de que tornis per veure’t i tornar a gaudir de bones estones amb tu. He rebut els teus “mails” i dones molta enveja, veig que de moment tot va bé.
Molts records de tots des de la comarca.
Una abraçada.
Frodo.

Anónimo dijo...

Bones, respecte a la via "El mestre" de la casa nova:

La via va ser equipada i encadenada per l'Iñigo entre 1995-1996.

No hi ha reunió ja que la compartia amb la via "El trallon".

La primera asscensió va ser l'any 1996, per l'Iñigo.

Aquesta via ja té nom. Se li pot dir el nom que vulgueu, peró us hauríeu d'informar sobre l'equipador i si ja ha estat encadenada.

No tothom es dedica a "Piar" les vies que fa i deixa de fer.

Menys escriure i mes escalar !!!

KTX dijo...

correcte anónim, més escalar i menys piar, aplicat el conte.
i deixa la info si la saps, nom de la via i grau.
suposso que tu l'has fet? no?.

Ramon Oliveras dijo...

És possible aconseguir ressenyes del/s sectors? No n'he trobat enlloc i em fa por enredar-me en coses que no em toquen. MERCI!

Llucià Hernandez dijo...

Ramon ressenyes d'on? del Berguedà?
Actualment s'està treballant en la nova guia i pots trobar coses per la xarxa però no estan actualitzades.
Sorry.